Så funkar det

Träning är inte till för att du ska få magrutor eller stora biceps, träning handlar om att få din kropp att orka hålla det tempo du vill hålla. Passen i 15 med Paolo gör att du bygger styrka och rörlighet och bättrar på konditionen – oavsett vilken nivå du startar från. De löser också ett stort problem som vi ofta tror hindrar oss från att träna – tidsbristen.

Alla har 15 minuter om dagen – om inte så prioriterar du fel!

15 med Paolo är en onlinetjänst som gör det enklare för dig att sätta rutiner och få tid till din träning. Sex dagar i veckan får du olika cirkelpass att utföra. Varje pass består av övningar som görs en efter en, så många varv/cirklar du hinner under 15 minuter.

Första dagen gör du ett fystest. Ditt rekommenderade träningsupplägg anpassas efter resultatet, men det är alltid du själv som bestämmer tempot och hur jobbigt varje pass ska vara. Självklart väljer du också hur många pass i veckan du ska utföra.

Dagens pass får du i form av en video med tips och instruktioner till din mobil, surfplatta eller dator. Du hittar även checka-formen pass så att du kan jämföra dina resultat från vecka till vecka och en del bonusövningar för dig som vill. I din personliga träningskalender ser du dagens pass.

Du kan även bilda träningsgrupper på upp till 5 personer där ni kan utmana och pusha varandra.

Det kommer även vara digitala livepass varje och Community för medlemmar.

Tveka inte – kör!
I din personliga träningskalender ser du dagens pass.