Till huvudinnehåll

Aktuell tävling

Kom igång med Paolo!


Nya omgångar av 15 med Paolo. Tävlingarna är öppna både för privatpersoner och arbetsplatser. 

Välj vilket startdatum som passar dig, vännerna eller kollegorna bäst och gå in och anmäl dig eller skapa ett lag till tävlingen redan nu.

249 kr exkl. moms per deltagare
(311 kr inkl moms.)

Till anmälan 27 mars 

Till anmälan 24 april

Läs mer här!

Folktandvården Sörmland

Aktiva Tillsammans!


I dagarna har Folktandvården Sörmland startat sin utmaning i 15 med Paolo. Uppladdningen startade förra veckan med konferens där temat var hälsa och självklart var Paolo på plats för att peppa deltagarna lite extra inför starten. 

Som Paolo säger, det finns inga ursäkter - nu är det bara att köra hårt!

Lycka till Folktandvården Sörmland!

Heja Rapid Hammers!

Funkar 15 med Paolo på Emirates Airbus 380?


Team Rapid Hammers är ett peppat gäng som under tävlingens gång både kört nyttig "Paolo-fika" och testat hur väl Paolos övningar fungerar i vardagen.

Vi fick ett mejl av laget där de skrev "Paolo hävdar att med en kvart om dagen upphör alla ursäkter. Team Rapid Hammers har testat ifall olika vardagsituationer är giltiga ursäkter." 

Resultatet blev att jägarvila i Londons tunnelbana fungerar utmärkt, plankan på en strand i Las Palmas funkar också utmärkt - Becka hävdar till och med att spända muskler ger jämnare solbränna! Till och med på en långflygning funkar 15 med Paolo. Kolla in filmen från Jörgen när han Paolo-testar Emirates Airbus 380, se filmen här!

Tack Team Rapid Hammers för att ni delar med er!

Loading...