Till huvudinnehåll

Kom i form - 5 veckors träningsprogram

Vi startar en ny 15 med Paolo-omgång varje månad, välj ett datum och anmäl dig som privatperson eller skapa ett lag tillsammans med vännerna eller kollegorna. 15 med Paolo är en perfekt aktivitet för hela arbetsplatsen när ni vill sporra varandra till mer träning i vardagen.

I 15 med Paolo blir det enkelt att komma igång med träningen. Träna effektivt 15 minuter varje dag och du kommer snart att märka skillnaden. Du behöver inte ta dig iväg till gymmet, utan det går lika bra att utföra träningspasset hemma på vardagsrumsgolvet. Då är det större chans att träningen faktiskt blir av. Speciellt när det bara behöver ta 15 minuter av din tid.

15 med Paolo är en träningstjänst på webben. Den är uppbyggd som en tävling, där du tävlar mot dig själv och andra, men på dina egna villkor. Tävlingen pågår i fem veckors tid. Under den här tiden får du ett träningsprogram av Paolo Roberto, utifrån din egen nivå. Genom att följa ditt program samlar du poäng i tävlingen.

Programmet utgörs av cirkelträningspass, med din egen kropp som enda motstånd. Paolo demonstrerar övningarna med filmer, bilder och pepp! Träningen registrerar du på din personliga tävlingssida på webben. Under hela tävlingen finns chans att vinna fina vinster

Röster från tidigare deltagare:

"När jag deltog i 15 med Paolo för ett år sedan hände något häftigt. Jag har aldrig varit så beslutsam och det har aldrig känts så "enkelt" och motiverande att träna! Jag, tillsammans med mina arbetskollegor motiverade varandra och hade så roligt under utmaningens fem veckor. Nu är det dags för en nytändning och 15 minuter är vad som krävs för att komma igång och må bättre!"

"Ett helt arbetslag, med samma träningsvärk...! Snacka om att känna sig som en i i gänget :)"

Tillbaka till startsidan

Loading...